Ledige stillinger hos Autocom.dk

Der er desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Se internationale stillinger:

Uopfordrede ansøgninger


Måske har vi i øjeblikket ingen ledige stillinger. Det kan dog godt betale sig at sende en uopfordret ansøgning. Vi er altid på udkig efter kompetente og erfarne medarbejdere og vil læse din ansøgning omhyggeligt.

Send din ansøgning til: jobs@autocom.dk

Eller pr. post til:

Autocom.dk
Tolderlundsvej 3E, 2.
DK-5000 Odense C

Mærk kuverten: Uopfordret ansøgning

Persondata politik

Når du søger en stilling hos Autocom, bruger vi dine personlige oplysninger. Denne politik informerer dig, den registrerede, om, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger. Det er vigtigt at beskytte dine personlige oplysninger, og vi opfordrer dig derfor til at læse denne politik grundigt igennem. Hvis du synes, denne persondata politik er svær at læse, eller hvis du har brug for hjælp til at forstå den, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Virksomheden, der indsamler dine data, kendt som den dataansvarlige, er:

Autocom A/S
Tolderlundsvej 3E
5000 Odense C
Denmark
Tlf: +45 70 20 16 61
jobs@autocom.dk

Hvis du vil klage over, hvordan vi håndterer dine oplysninger, og vi ikke kan hjælpe dig, bedes du kontakte Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Denmark
Tlf: +45 3319 3200
Email: dt@datatilsynet.dk

Personer der sender en jobansøgning til Autocom

Autocom vil bruge dine personlige oplysninger, når du søger en stilling hos os med henblik på at indgå en kontrakt. Formålet er at foretage en indledende vurdering af, hvordan du passer ind i den stilling, du har søgt, samt hvordan den stilling passer til dig. Autocom deler ikke dine personlige oplysninger med tredjepart under den indledende evaluering. Jobansøgninger og relaterede informationer vil blive slettet senest tre måneder efter, vi har modtaget dem, medmindre vi forhandler om en stilling hos Autocom eller får dit samtykke til at gemme dine oplysninger længere (dog maksimalt op til et år).

Personer der bliver vurderet til en stilling hos Autocom

Hvis vi efter den indledene vurdering vælger at gå videre med din ansøgning, vil vi bruge dine oplysninger yderligere. Formålet er at træffe en afgørelse om, hvorvidt vi kan tilbyde dig jobbet og derved forhåbentlig indgå en kontrakt med Autocom. I nogle tilfælde kan du blive bedt om at fremvise din straffeattest, som vil blive benyttet i vurderingen af, hvor egnet du er til den pågældende stilling. Straffeattesten vil ikke blive gemt, efter der er truffet en beslutning om, hvorvidt du tilbydes stillingen eller ej. Inden du bliver tilbudt den pågældende stilling, vil vi kontakte referencer fra dine tidligere ansættelsesforhold. Vi tager ikke kontakt til dine referencer, uden du ved det. Når der er truffet en beslutning angående ansættelsesforholdet, vil vi slette informationerne omkring disse referencer, medmindre andet er udtrykkeligt aftalt med dig. Vi deler ikke dine referencer med tredjepart, dog undtaget sjældne sager hvor lovmæssige anliggender gør det nødvendigt. Ydermere kan der blive foretaget en profilanalyse af dig for at afgøre graden af egnethed til jobbet. Du kan til enhver tid bede om, at listen med referencer eller din profilanalyse skal fjernes og slettes. Vi foretager muligvis en søgning af dit navn gennem søgemaskiner såsom Google og Bing, der ligesom alt andet offentlig tilgængelig information kan blive inkluderet i din evaluering. Du bør derfor være opmærksom på, at informationer offentliggjort af services som Facebook, Pinterest, LinkedIn og andre sociale medier ofte er inkluderet i søgeresultatet fra søgemaskinerne og derfor kan blive inkluderet i din evaluering.

Vores medarbejderes erfaringer og kompetencer sikrer, at vores kunder får den bedst mulige rådgivning og service når deres brugte bil skal sælges.

Derfor fokuserer vi hos Autocom.dk på de menneskelige ressourcer. Respekt for hinanden og medarbejdernes muligheder for at udvikle sig har høj prioritet.
Peter Grøftehauge
Direktør, Autocom.dk