Business Analyst til Solutions – Autorola Group

Vi søger en Business Analyst, som brænder for at arbejde i en dynamisk hverdag hos en international virksomhed – er det dig?

Hvad laver vi i Solutions?

I Solutions udvikler vi software til en række segmenter inden for bilbranchen. Primært udvikler vi på flowstyringsprodukter til håndtering af leasingkontrakter samt online værktøjer til beskrivelse af bilers stand. Solutions er en del af Autorola Group Holding A/S koncernen, som er specialiseret i online bilauktioner og IT-løsninger til bilbranchen. Ved at tilbyde disse værktøjer, hjælper Solutions blandt andet banker, leasingselskaber og udlejningsselskaber med at styre deres portefølje af biler og kontrakter samt optimere deres forretning verden over.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

Vi søger en ambitiøs og løsningsorienteret kollega, der har lysten og evnerne til at opbygge et indgående kendskab til vores forretningsområde.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores Solutions Research & Development Team, hvorigennem du opnår stor indsigt i de systemer og processer, der gør hverdagen nemmere for vores kunder. Vi vil arbejde målrettet på, at du som Business Analyst i Solutions udvikler dig fagligt såvel som personligt.

Som Business Analyst i Solutions er dine arbejdsopgaver mangeartede, og du vil bl.a. blive involveret i følgende opgaver:

 • Projektanalyse.
 • Koordinere implementeringen af projekterne med øvrige interessenter i organisationen.
 • Udarbejde og brugerteste prototyper af løsningerne i samarbejde med afdelingens webdesigner.
 • Procesudvikling og -beskrivelse.
 • Intern produktsupport (inkl. evt. kundesupport).

Faglige kvalifikationer

 • Du har en relevant videregående uddannelse – f.eks. inden for organisation, strategi, projektledelse/-styring eller IT og kan fremvise gode resultater fra din uddannelse.
 • Du er god til at tilegne dig forretningsforståelse og viden inden for komplekse arbejdsgange.
 • Du er en god kommunikator, da succes i jobbet i høj grad afhænger af at kunne forstå og formidle opgaver og løsninger.
 • Du skriver og taler engelsk og dansk flydende, da jobbet kræver kommunikation med udenlandske kollegaer og kunder.
 • Du har flair for IT og kendskab til SQL er et plus.
 • Erfaring med at omsætte forretningskrav til værdiskabende og brugbare softwareløsninger er et plus.
 • Erfaring med analyse og kravspecificering er et plus.
 • Erfaring som Business Analyst, Product Manager el.lign. i et web- eller softwareudviklingsmiljø er et plus.

Personlige kvalifikationer

 • Du har en professionel nysgerrighed og høj indlæringshastighed.
 • Du er grundig og struktureret i udførelsen af opgaver.
 • Du er logisk tænkende og har flair for informationsflow.
 • Du arbejder teamorienteret og serviceminded, ligesom du brænder for at levere værdiskabende løsninger.
 • Du er udadvendt og trives med en omskiftelig hverdag.
 • Du har fokus på deadlines, samtidig med at du har øje for kvalitet.
 • Du holder dig gerne fagligt ajour og er ikke bange for nye udfordringer eller for at udfordre os.

Hvad tilbyder vi?

Et spændende og udviklende job, hvor du får mulighed for at være med til at opkvalificere et forretningsområde i rivende udvikling. Du bliver en del af et engageret team bestående af 6 udviklere og en afdelingsleder, hvor du vil opleve god stemning og et godt samarbejde. Vi vil arbejde hårdt på at give dig en god introduktion til virksomheden og til dine arbejdsopgaver.

Vi har til huse i Odense, hvor vi arbejder i et åbent kontorlandskab, der er præget af en uformel omgangstone. Vi har stor fokus på de menneskelige ressourcer og lægger vægt på faglig og personlig udvikling med udgangspunkt i individuelle behov og ønsker. Desuden har vi løbende forskellige firmaarrangementer, en god kantineordning samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Interesseret?

Send din ansøgning, CV samt eksamensudskrift til jobs@autorola.dk, skriv venligst ”Business Analyst” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtale, så skynd dig at sende din ansøgning.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Solutions R&D Department Manager Mikael Kragh Hansen via mih@autorola.com eller telefon 51 89 56 31.

Vi ser frem til at høre fra dig.

______________________________________________________________________________________

Autorola Group er en familieejet og -ledet international koncern, der er specialiseret i online bilauktioner og leverer værdiskabende IT-løsninger til bilbranchen i form af procesoptimering, online remarketing og business intelligence. Virksomheden beskæftiger over 400 medarbejdere og er repræsenteret i 19 forskellige lande, med hovedkontor i Odense. Du kan læse meget mere om Autorola Group på www.autorolagroup.comwww.autocom.dkwww.bilpriser.dk, og www.bilsalg.dk.» Joboversigt
 

Vores medarbejderes erfaringer og kompetencer sikrer, at vores kunder får den bedst mulige rådgivning og service når deres brugte bil skal sælges.

Derfor fokuserer vi hos Autocom.dk på de menneskelige ressourcer. Respekt for hinanden og medarbejdernes muligheder for at udvikle sig har høj prioritet.

Peter Grøftehauge
Direktør, Autocom.dk