Bilsalg.dk søger en Autoassistent

Vi søger en frisk Autoassistent, der vil hjælpe til med forefaldende opgaver hos Bilsalg.dk i Ballerup. Kunne det være dig?

Du bliver en del af vores dygtige team, der dagligt gennemfører inspektioner af biler for leasingbranchen. Du vil i samarbejde med dine kollegaer skulle hjælpe med diverse opgaver i løbet af arbejdsdagen.

Om Bilsalg.dk

Bilsalg.dk blev etableret i august 2000 og indgik i 2007 samarbejde med Autocom.dk, og herved blev vi del af en international virksomhed, der driver internetbaserede bilauktioner i 17 lande. Hos Bilsalg.dk fungerer vi som samarbejdspartner til en række leasingselskaber og formidler engros-salget af biler herfra. Vores primære arbejdsopgave består i at servicere leasingselskaberne i form af modtagelse, inspektion, klargøring, opbevaring og ikke mindst salg af bilerne. Vi varetager altså bilerne fra start til slut i salgsprocessen, og som Studentermedhjælper vil du indgå i en del af dette arbejde.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

Som Autoassistent hos Bilsalg.dk arbejder du med at tage nummerplader af biler og afmelde disse. Derudover kommer du til at flytte biler, fjerne folie fra bilerne og have enkelte oprydningsopgaver. Dine opgaver vil også omfatte at hjælpe vognmændene, samt vaskning og rengøring af biler.

Du kan forvente at arbejde 37 timer om ugen. Din arbejdstid vil ligge i tidsrummet fra kl. 08:00 til 15.30 (fredage), til kl.16 (mandag til onsdag) og til kl. 18 (torsdag), samt i de sidste weekender i månedsskiftet. Vi forventer, at de autoassistenter, vi ansætter, er fleksible og kan dele vagterne imellem sig.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

  • har kørekort til almindelig bil
  • er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt
  • er omhyggelig og pålidelig
  • er serviceminded

Vi tilbyder

Et travlt, alsidigt og selvstændigt job i en virksomhed med ”højt til loftet”. Vi har et uformelt, åbent og afslappet arbejdsmiljø og du får dygtige og engagerede kolleger.

Bilsalg.dk har til huse i Ballerup, hvor vi beskæftiger 28 medarbejdere. Vi har stor fokus på de menneskelige ressourcer og lægger vægt på faglig og personlig udvikling med udgangspunkt i individuelle behov og ønsker.

Har vi fanget din interesse?

Så glæder vi os til at høre fra dig!

Send din ansøgning samt CV til jobs@autocom.dk. Skriv venligst Autoassistent til Bilsalg.dk i emnelinjen. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3 og 4, så send helst din ansøgning så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Office, Leon Bløndal via nummer: 40 63 39 39 eller mail leo@bilsalg.dk 

Ved at følge dette link finder du vores privatlivspolitik, som forklarer, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger: http://www.autocom.dk/dealer/job.do, når du sender en ansøgning til os.

 ______________________________________________________________________________

Autorola Group er en familieejet og -ledet international koncern, der er specialiseret i online bilauktioner og leverer værdiskabende IT-løsninger til bilbranchen i form af procesoptimering, online remarketing og business intelligence. Virksomheden beskæftiger over 400 medarbejdere og er repræsenteret i 19 forskellige lande, med hovedkontor i Odense. Du kan læse meget mere om Autorola Group på www.autorolagroup.comwww.autocom.dkwww.bilpriser.dk,  og www.bilsalg.dk» Joboversigt
 

Vores medarbejderes erfaringer og kompetencer sikrer, at vores kunder får den bedst mulige rådgivning og service når deres brugte bil skal sælges.

Derfor fokuserer vi hos Autocom.dk på de menneskelige ressourcer. Respekt for hinanden og medarbejdernes muligheder for at udvikle sig har høj prioritet.

Peter Grøftehauge
Direktør, Autocom.dk