Cloud Operations Engineer

Som Cloud Operations Engineer arbejder du med implementering og optimering af vores cloudløsning baseret på Amazon Web Services.

Glæd dig til en hverdag, hvor du:

  • arbejder med de nyeste teknologier og services inden for cloudcomputing
  • indgår i et fagligt stimulerende miljø, hvor vidensdeling med erfarne kolleger bliver en del af din dagligdag
  • får et skræddersyet oplæringsforløb, som passer til dine nuværende kompetencer.

Så længe du har en smule erfaring og stor interesse for en eller flere cloud-services, skal vi nok lære dig op i vores systemer.

Hos Autorola lever vi i skyen

Hos Autorola er vi eksperter i online bilauktioner. Vi har 19 datterselskaber verden rundt, som alle benytter det samme IT-system til deres webservices, som i dag er 100% cloud-baseret. Vores infrastruktur består bl.a. af de websites og bagvedliggende systemer, vores forskellige datterselskaber anvender som portal til køb og salg af brugte biler.

Implementering og optimering af Amazon-løsninger

Som Cloud Operations Engineer er det dit ansvar at implementere og vedligeholde løsninger i vores globale infrastruktur, som er baseret på cloud- og ITaaS-teknologier i Amazon Web Services.

Du vil arbejde selvstændigt inden for dit ansvarsområde og gennemføre projekter og opgaver i samarbejde med dine 4 kolleger i System Operations, samt vores 3 udviklingsteams og de ca. 30 udviklere, der primært udvikler i Java.

En IT-baggrund og erfaring med cloud

Der er mange indgangsvinkler til stillingen. I dit kommende team finder du et væld af forskellige fagligheder – og vi har heller ikke faste forventninger til, hvilken baggrund du skal have. Fælles er en grundlæggende viden om IT og en stor personlig interesse i cloud-services.

Vi forestiller os, at du:

  • har en uddannelse i et IT-relateret felt
  • både kan være nyuddannet eller erfaren, da vi tilpasser stillingen til dit erfaringsniveau
  • har erfaring med en eller flere cloud-teknologier
  • er initiativrig og går selvstændigt til dine opgaver.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte System Operations Manager hos Autorola Malte Vedel Kobborg på 308 308 00, og har du spørgsmål til processen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sine Rosholm Rasmussen på 7245 9141.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via dette link: https://www.jobindex.dk/jobannonce/318368/cloud-operational-engineer Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Autorola, med placering i Odense, er en del af Autorola Group Holding A/S, som er en virksomhed, der er specialiseret i online bilauktioner. Autorola har sin egen udviklingsafdeling, Autorola R&D, som udvikler vores systemer til at levere full-service remarketing. Derudover har virksomheden selskabet Autocom A/S, som har 2 hovedfunktioner: En bilbeskrivelsesdel, primært fra leasingselskaber, som leverer biler på platformen Bilsalg.dk, og derudover er der platformen Autocom.dk, hvor professionelle og private har mulighed for at sætte deres bil til salg, som kan købes af forhandlere.» Joboversigt
 

Vores medarbejderes erfaringer og kompetencer sikrer, at vores kunder får den bedst mulige rådgivning og service når deres brugte bil skal sælges.

Derfor fokuserer vi hos Autocom.dk på de menneskelige ressourcer. Respekt for hinanden og medarbejdernes muligheder for at udvikle sig har høj prioritet.

Peter Grøftehauge
Direktør, Autocom.dk